DA EN
Om os

Om os

Hos Arminé finder I lækre kager til enhver lejlighed.

Vi kan tilbyde et stort udvalg af søde fristelser, som findes i mange forskellige smagskombinationer. Hos os finder I blandt andet tærter, lagkager, bradepandekager, honningkager, cheesecakes, snacks og bake-off.

Vores konditorier går ikke på kompromis, når det kommer til såvel den unikke smagsoplevelse som præsentationen af kagerne. Derfor bruger vi kun friske produkter fra særligt udvalgte leverandører og kombinerer dem med traditionelle opskrifter fra hele verden.

Vores ønske er, at det skal være let tilgængeligt for alle at få kager lige netop til deres behov, uanset om det er til kunden på konferencen eller passageren ombord på et fly. Vi leverer blandt andet til cateringfirmaer, cafeer, kantiner, buffeter, hoteller, supermarkeder gennem grossister og andre samarbejdspartnere.

Arminé har ambitioner om at blive Danmarks førende leverandør af velkendte og originale delikatesser fra hele verden. Vi sætter en stor ære i altid at levere en ekstraordinær kvalitet og service til vores kunder.

Armine 2018 © Design: NordenSoft ApS