DA EN

Pære & karamelkage snitte

Lorem ipsum was purposefully designed to have no meaning, but appear like real text, making it the perfect placeholder.

Kagesnitter Pære & karamelkage snitte

Pære & karamelkage snitte

Fantastisk kagesnitte med karamel glassur, chokolade stykker på top, og med kiksebund.

Ingredienser

CREME, FLØDESKUM (vand, fuldt hydrogeneret olie (palme kernel), sukker, stabilisatorer: sorbitolsirup, E463,
E401, MÆLKEPROTEIN, emulgatorer: E472e, lecithin (SOJA), salt), cookie (HVEDEMEL, vegetabilske fedtstoffer og olie (palme, rapsfrø), invertsukker sirup, hævningsmiddel: E500), vand, karamel praline 10% (MÆLKE chokolade med karamel 34,5% (MÆLKEPULVER, KAKAOSMØR, karamelliseret sukker, kakaomasse, sukker, vegetabilsk olie (solsikke), kiks (HVEDEMEL, sukker, HVEDEMEL MALT, SKUMMETMÆLKSPULVER), pære fra dåse 8,9% (pærer 50%, vand, sukker, surhedsregulator: citronsyre), karamelgel 5,43% (glukosesirup, invertsukker-sirup, stabilisatorer: agar-agar, pektin, E450, glycerol), SMØR, flødeskum-stabilisator (sukker, pærepulver 10% (tørrede pære stykker, maltodextrin, sukker, majsstivelse), dextrose, gelatine (vegetabilsk)) flødeskum-stabilisator (sukker, MÆLKekaramelpulver 38%, SKUMMETMÆLKSPULVER, karamelkuber 2,1% (saltet-fudge, saccharose, vand, OAT fibre, fødevarefarve: karamel), kakaomasse, KAKAOSMØR, MÆLKEFEDT, aromastoffer.

Kan indeholde spor af hasselnødder.

NÆRINGSINDHOLD PER 100G:
Energi
1032 kj / 244 kcal
Fedt
16,4 g
-heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrater
12,2 g
-heraf sukkerarter
3,2 g
Kostfibre
3,07 g
Proteiner
4,6 g
Salt
0,25 g
Produkt Detaljer
Varenummer
9984
Kolli
16 x 85 g
Opbevaring
-18 ºC
Holdbarhed
12 måneder

Tilberedning

Optøning ca. 10 timer ved +4 ºC. Må ikke nedfryses efter optøning. Holdbarhed efter optøning: ca. 5 dage i køleskab

Solbær-chokolade kage snitte

En lækker kagesnitte fyldt med chokolade mousse toppet med chokolade glassur, samt solbær marmelade på kagebunden.

Armine 2018 © Design: NordenSoft ApS